Cum devin Membru al Asociatiei

Membru al ASOCIATIEI INTERNATIONALA A DETECTIVILOR DE INVESTIGATII MILLENNIUM poate fi orice persoana majora(minim 18 ani ), indiferent de nationalitate, sex, religie, origine etnica, ce adera la scopul si principiile Asociatiei noastre si doreste sa contribuie material si/sau moral la realizarea obiectivelor acesteia.Calitatea de membru este voluntara, privata si inalienabila.

In functie de tipul de membru la care va incadrati va rugam sa completati cererea de adeziune si sa scrieti calitatea corespunzatoare. Transmiteti o copie scanata a cererii de inscriere semnata pe adresa de E-mail office@privatinvestigatii.ro

* Cererea depusa va fi examinata si aprobata de catre Consiliul de Administratie.

Calitatile participative in cadrul Asociatie sunt :

Vor dobandi aceasta calitate numai personalitati recunoscute in sistemul de aparare, siguranta nationala si ordine publica, in alte structuri ale statului, in domeniul cultural, artistic, etc;

Vor dobandi aceasta calitate persoanele din zona privata din tara si strainatate, in urma inaintarii unei cereri care va fi aprobata de catre Presedintele Asociatiei, in baza propunerii motivate a oricarui membru al Asociatiei.

Calitatea de membru aderent confera dreptul de a participa la unele dintre activitatile Asociatiei si are mai putine drepturi si raspunderi.

Calitatea de membru reprezentant este conferita persoanelor sau personalitatilor din Romania, Uniunea Europeana, pentru excelenta in profesia de detectiv, precum si pentru sprijinul acordat Asociatiei.

Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock

Calitatea de colaborator extern este conferita persoanelor care impartasesc aceleasi valori promovate de Asociatie.

Modele de cereri, recomandari, chestionare :

Cerere Persoana Fizica

Cerere Persoana Juridica

Recomandare

Chestionar

Membrii Asociatiei vor fi in majoritate cetateni romani, dar, la solictarea acestora, se pot inscrie ca membrii si cetateni straini, cu respectarea prevederilor legale.

Transmiteti o copie scanata a cererii de inscriere semnata pe adresa de E-mail : office@privatinvestigatii.ro

Atentie! Calitatea de membru nu va acorda dreptul de a actiona / face declaratii in numele Asociatiei, fara acordul explicit al conducerii Asociatiei.

Orice membru care nu respecta prevederile statutare si legile in vigoare poate fi exclus din Asociatie.

Se pot inscrie in asociatie persoane fizice si juridice (specialisti sau nu) din tara si strainatate care doresc sa-si aduca aportul la realizarea obiectivelor organizatiei.

Multumim si va asteptam alaturi de noi .