Oferta curs - Pret : 1.200 lei + taxa inscrierere 200 lei.

Avem placerea de a va informa ca MILLENNIUM INVESTIGATION Bucuresti, posesoare a autorizatiei de furnizor de formare profesionala pentru ocupatia detectiv particular, seria B, nr. 0008100, inmatriculat in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor cu nr. 40/7285/18.09.2014, in calitate de furnizor de formare profesionala, organizeaza si desfasoara in Romania cursuri de specializare pentru ocupatia de detectiv particular.

Oferta noastra de scolarizare este urmatoarea:

Obiectiv curs: cursul se adreseaza persoanelor care au absolvit studii gimnaziale, celor cu studii postliceale si cu studii superioare si are ca obiectiv pregatirea cursantilor pentru profesia de detectiv particular.

Continutul cursului: programa de pregatire cuprinde ore de teorie, legislatie si practica si este predata de formatori autorizati cu experienta in domeniul juridic, politiei judiciare, politiei criminalistice, medicina legala si crima organizata.

Durata curs: 3 luni, (teorie 225 ore si practica 100 ore).

Certificare: la finalul cursului se elibereaza certificat de absolvire insotit de supliment descriptiv al certificatului de absolvire, recunoscut si atestat in plan national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Educatiei Nationale si Agentia Nationala pentru Calificari, autoritati competente in materie, conform procedurilor legale in vigoare din Romania, in U.E., S.E.E., dar si in plan international, conform Conventiei cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale straine (adoptata la Haga la data de 5 octombrie 1961) la care si Romania a aderat din 25 noiembrie 2010.

Se asigura suportul de curs in format letric (Power Point) si pe suport magnetic, iar examenul va cuprinde numai test grila . Se poate efectua si practica in cabinete de detectivi particulari daca se solicita acest lucru din parte cursantilor.